Nieuwsbrief 2016

Beste enneagramvrienden,

Bij het zoeken naar een aanzet om jullie allen een Gelukkig Nieuwjaar te wensen, kwam een zin die ik onlangs las in mijn gedachten: ‘…. zoekend naar wie we zijn en wat ons verbindt…’.

Vat deze zin niet kernachtig samen waar het Enneagramproject en ook jullie voor staan? Zijn wij niet allemaal zoekende mensen? En is de innige verbondenheid die wij tijdens cursus- of verdiepingsdagen mogen ervaren ook voor jullie een intense vreugde?

Dit is tegelijk onze wens voor dit jaar: dat jullie mogen ‘vinden’. En dat wij jullie een stukje weg mogen aanreiken naar verbondenheid.

2016 is een heel bijzonder jaar voor ons: Enneagramproject bestaat 20 jaar en wij willen dit graag samen met jullie vieren. Hou zaterdag 30 april alvast vrij in je agenda. Die dag organiseren wij in het TPC in Antwerpen een nationale ontmoetingsdag. Niemand minder dan Jeanette van Stijn (auteur van oa Enneagram voor Dummies) zal ons die dag inspireren met een lezing en het begeleiden van panels.

De uitnodiging met alle praktische informatie zullen jullie binnenkort ontvangen.

We zijn in september gestart met maar liefst 2 basiscursussen in Abdij Nazareth in Brecht. Een nieuwe basiscursus 2016-2017 gaat ook weer door in Brecht. De data vind je op onze website.

In november organiseren wij ook weer onze jaarlijkse retraite. Meer informatie hierover vind je op onze website.

Hartelijke groeten,

Hugo, André, Carina, Anny en Els

 

Dans alsof er niemand is die kijkt

Heb lief alsof je nog nooit gekwetst bent

Zing alsof niemand je kan horen

Werk alsof je het geld niet nodig hebt

Leef alsof de hemel op aarde is

                                          Rumi